Ανατροπές: Το κορίτσι και ο...διαρρήκτης

Από την Live-Pedia.gr

Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Η κοπέλα ήταν μόνη στο σπίτι και οι γονείς της έλειπαν σε ταξίδι. Το βράδυ άκουσε θορύβους και βγαίνοντας από το δωμάτιό της για να δει τι συμβαίνει, κάποιος την άρπαξε και άρχισε να της σφίγγει το λαιμό.

- «Δώσε μου ότι χρήματα υπάρχουν στο σπίτι», της είπε, όμως εκείνη του απάνησε πως δεν υπάρχουν χρήματα.

Τότε χτύπησε το τηλέφωνο.

- «Αν δεν απαντήσω, θα ανησυχήσουν», είπε η κοπέλα, και ο διαρρήκτης της το επέτρεψε, με την προϋπόθεση να μη μιλήσει και παράλληλα την απειλούσε με το μαχαίρι που κρατούσε. Η κοπέλα απάντησε στο τηλέφωνο και είπε στη συνομιλήτρια της:

- «Γεια σου Βάσω, τι κάνεις; Θυμάσαι εκείνες τις σημειώσεις που σου δάνεισα; Δυστυχώς, τις χρειάζομαι πίσω. Θα ήταν μεγάλη βοήθεια για μένα, για το διάβασμα για το διαγώνισμα. Είναι επείγον, οπότε όποτε μπορέσεις να έρθεις και να μου τις φέρεις τις επόμενες ημέρες θα ήταν καλά. Ναι, καληνύχτα».

Μετά το τηλεφώνημα ο διαρρήκτης την πίεσε κι εκείνη του είπε ότι υπάρχουν χρήματα στην κρεβατοκάμαρα των γονιών της. Εκείνος την οδήγησε στο δωμάτιο και ξεκίνησε να ψάχνει. Σύντομα, ακούστηκε η σειρήνα ενός περιπολικού, και ο διαρρήκτης έσπευσε να φύγει, όμως τον συνέλαβαν στην είσοδο του σπιτιού, ενώ η κοπέλα έτρεξε να ευχαριστήσει τη φίλη της.

- «Έξυπνα παιδιά», είπε ένας από τους αστυνομικούς.

Τι είχε συμβεί;


Στη διάρκεια του τηλεφωνήματος, η κοπέλα πατούσε, κατά διαστήματα, το mute, έτσι τα μόνα λόγια που άκουσε η φίλη της ήταν «.....Χρειάζομαι, ......βοήθεια, επείγον.....να έρθεις.....».

H LivePedia.gr είναι μια ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια που αναπτύσσεται χάρη στην εθελοντική προσπάθεια των χρηστών της.
Όλοι μπορούν να δημιουργήσουν νέα λήμματα ή να βελτιώσουν και να διορθώσουν λήμματα που ήδη υπάρχουν.

Ακολουθήστε τη LivePedia.gr στο Twitter


Προσωπικά εργαλεία
LivePedia στο iPhone
Χορηγός Φιλοξενίας Διακομιστή
*σημείωση
  • Εάν παρατηρήσετε κάποια διαφήμιση που δεν ταιριάζει εδώ, παρακαλούμε σημειώστε τη διεύθυνση στην οποία οδηγεί και ενημερώστε μας με email στο livepedia@gmail.com.