Βοήθεια:Περιεχόμενα

Από την Live-Pedia.gr

Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Πίνακας περιεχομένων

ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ Live-Pedia.gr

Ποιός μπορεί να αξιοποιήσει την Live-Pedia.gr;

Όλοι όσοι το επιθυμούν, είτε είναι μέλη είτε απλοί επισκέπτες. Αρκεί η επίσκεψη στο δικτυακό τόπο livePedia.gr. Οι Επισκέπτες και τα μέλη έχουν τη δυνατότητα να αναζητούν τα λήμματα της Live-Pedia.gr. να προσθέτουν ή να επεμβαίνουν σε ήδη υπάρχοντα.

Ποιός επιμελείται το περιεχόμενο στην Live-Pedia.gr;

Τα μέλη και οι Επισκέπτες της LivePedia.gr. Μέλος μπορεί να γίνει όποιος το επιθυμεί, χωρίς καμία απολύτως δέσμευση ή υποχρέωση. Κάθε μέλος μπορεί να συνεισφέρει στη διαμόρφωση του περιεχομένου όπως και οι Επισκέπτες, με τη διαφορά όμως ότι η συνεισφορά των μελών καταγράφεται.

Χρειάζεται να έχω τεχνικές γνώσεις στη διαμόρφωση ιστοσελίδων ώστε να επιμεληθώ λήμματα της Live-Pedia.gr;

Όχι, καμία απολύτως. Όμως εάν διαθέτε τέτοιες γνώσεις (τις βασικές από τις οποίες μπορείτε να αποκτήσετε πολύ εύκολα διαβάζοντας αυτό το κείμενο), θα μπορείτε να διαμορφώνετε πιο σύνθετα λήμματα, με εικόνες, πολυμέσα, πλαίσια κ.λ.π., και θα σας βοηθούσε να κατανοήσετε καλύτερα τον τρόπο που λειτουργεί η Live-Pedia.gr.

Υπάρχει τρόπος να κατοχυρώσω τα λήμματα που δημοσίευσα;

Τα λήμματα που προσθέτετε μπορείτε να τα αφήσετε ελεύθερα ώστε και άλλα μέλη της Live-Pedia.gr να τα εμπλουτίσουν ή να τα προστατέψετε ώστε κανένας άλλος να μην μπορεί να επέμβει σε αυτά. Το δεύτερο μπορεί να γίνει απλώς επικοινωνώντας με κάποιον από τους διαχειριστές της Live-Pedia.gr ή στέλνοντας ένα η-μήνυμα στη διεύθυνση livepedia@magenta.gr.

Προσθήκη/Επέκταση λημμάτων

Πώς μπορώ να προσθέσω ένα νέο λήμμα;

Αρκεί να επισκεφθείτε τη διεύθυνση πρόσθεσης νέων λημμάτων. Με απλές κινήσεις μπορείτε να δημιουργήσετε ένα νέο λήμμα.

Πώς μπορώ να επεκτείνω ένα λήμμα;

Εάν επιθυμείτε να επεκτείνετε ένα λήμμα, βρείτε το και απλώς κάντε κλικ στην επιλογή 'Επεξεργασία' στο επάνω μέρος ή αριστερά της σελίδας του λήμματος.

Πως μπορώ να προσθέσω τεχνικές πληροφορίες για ένα λήμμα; Τίτλο, περιγραφή και λέξεις-κλειδιά;

Έχει προστεθεί ειδικό υποσύστημα με το οποίο μπορούμε να προσθέτουμε τέτοιες πληροφορίες για τα λήμματα ώστε οι μηχανές αναζήτησης να δίνουν μία πιο ορθή πρώτη εικόνα για αυτά. Δείτε τη σελίδα τού κατασκευαστή αυτού του υποσυστήματος και τον τρόπο σύνταξης των εντολών:

Διαμόρφωση εμφάνισης λημμάτων

Τί πρέπει να γνωρίζω για να συγγράψω ένα λήμμα;

Το μόνο που απαιτείται είναι διάθεση, τίποτε άλλο. Δεν είναι απαραίτητο να γνωρίζετε τεχνικά ζητήματα σχετικά με τη διαμόρφωση ιστοσελίδων. Όμως, εάν έχετε τέτοιες γνώσεις (τις βασικές από τις οποίες μπορείτε να αποκτήσετε πολύ εύκολα διαβάζοντας αυτό το κείμενο), θα μπορείτε να διαμορφώνετε πιο σύνθετα λήμματα, με εικόνες, πολυμέσα, πλαίσια κ.λ.π., και θα σας βοηθούσε να κατανοήσετε καλύτερα τον τρόπο που λειτουργεί η Live-Pedia.gr.

Τί είναι ένας εσωτερικός σύνδεσμος (internal link);

Οποιαδήποτε λέξη στην περιγραφή οποιουδήποτε λήμματος μπορεί να γίνει σύνδεση σε ένα άλλο λήμμα της Live-Pedia.gr, όπως στις υπόλοιπες ιστοσελίδες του Διαδικτύου. Αυτές οι συνδέσεις από ένα λήμμα σε ένα άλλο ονομάζονται εσωτερικοί σύνδεσμοι διότι διασυνδέουν λήμματα της ίδιας εγκυκλοπαίδειας. Έτσι, εάν επιθυμείτε ένας αναγνώστης κάνοντας κλικ πάνω σε μία λέξη να μεταβεί σε ένα άλλο λήμμα που εσείς επιλέγετε, μπορείτε να το κάνετε πολύ εύκολα.

Για τον τρόπο δημιουργίας τέτοιων συνδέσμων δείτε παρακάτω την ενότητα Πώς θα μετατρέψω μία λέξη ή φράση σε εσωτερικό σύνδεσμο;

Οι εσωτερικοί σύνδεσμοι εμφανίζονται με δύο τρόπους:

 • Με χρώμα μπλε και υπογραμμισμένοι όταν πρόκειται για συνδέσμους που εμφανίζουν ένα άλλο λήμμα.
 • Με χρώμα κόκκινο και υπογραμμισμένοι όταν πρόκειται για συνδέσμους που δεν εμφανίζουν ένα άλλο λήμμα αλλά κάποια ενημερωτική σελίδα της Live-Pedia.gr.

Πώς θα μετατρέψω μία λέξη ή φράση σε εσωτερικό σύνδεσμο;

 • Επιλέξτε τη λέξη ή φράση και κάντε κλικ στο εικονίδιο Image:button_link.png.
 • Πριν τη λέξη ή φράση γράψτε τους χαρακτήρες [[ και μετά τη λέξη ή φράση γράψτε τους χαρακτήρες ]]. Π.χ. εάν γράψετε [[Θεσσαλονίκη]] θα μετατραπεί σε Θεσσαλονίκη.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:

 • Η διάταξη [[Θεσσαλονίκη]] είναι η απλούστερη δυνατή. Με αυτήν ταυτίζεται το λήμμα στο οποίο παραπέμπει ο εσωτερικός σύνδεσμος με την λέξη ή φράση που επιλέχθηκε ως σύνδεσμος, δηλαδή ο επισκέπτης θα κάνει κλικ στην λέξη Θεσσαλονίκη και θα εμφανιστεί το λήμμα για την Θεσσαλονίκη. Πώς όμως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε διαφορετική λέξη ή φράση, π.χ. Η νύφη του Θερμαϊκού, και ο σύνδεσμος να οδηγήσει πάλι στο λήμμα για τη Θεσσαλονίκη; Είναι απλό, μετά τον τίτλο του λήμματος που θα εμφανιστεί τοποθετήστε τον χαρακτήρα | και στη συνέχεια τη λέξη ή φράση που θα λειτουργήσει ως σύνδεσμος, π.χ. [[Θεσσαλονίκη|Η νύφη του Θερμαϊκού]] για να εμφανιστεί ως: Η νύφη του Θερμαϊκού.
 • Πρέπει να εξασφαλίσετε ότι το λήμμα στο οποίο οδηγεί ο σύνδεσμος υπάρχει (εφόσον δεν πρόκειται για νέο λήμμα). Είναι πολύ χρήσιμο να κάνετε αναζήτηση στην Live-Pedia.gr για να δείτε στα αποτελέσματα που θα εμφανισθούν το πώς είναι καταχωρημένο το συνδεόμενο λήμμα. Στην συνέχεια εισάγετέ το στο κείμενο σύμφωνα με τα παραπάνω.

Τί είναι ένας εξωτερικός σύνδεσμος (external link);

Οποιαδήποτε λέξη στην περιγραφή οποιουδήποτε λήμματος μπορεί να γίνει σύνδεση σε έναν άλλο Δικτυακό τόπο, σε μία ιστοσελίδα έξω από την Live-Pedia.gr. Αυτές οι συνδέσεις από ένα λήμμα της Live-Pedia.gr με τον «έξω κόσμο» ονομάζονται εξωτερικοί σύνδεσμοι. Έτσι, εάν επιθυμείτε ένας αναγνώστης κάνοντας κλικ πάνω σε μία λέξη να μεταβεί σε μία άλλη σελίδα άλλου δικτυακού τόπου, μπορείτε να το κάνετε πολύ εύκολα (δείτε παρακάτω). Με τον τρόπο αυτόν προσθέτετε πηγές σχετικά με το θέμα του λήμματος που διαμορφώνετε.

Πώς δημιουργήσω έναν εξωτερικό σύνδεσμο;

 • Γράψτε [http://www.magenta.gr/gr/profile.htm ΜΑΤΖΕΝΤΑ] αντικαθιστώντας στο κείμενό σας το www.magenta.gr/gr/profile.htm με την διεύθυνση που επιθυμείτε , την λέξη ΜΑΤΖΕΝΤΑ με τον τίτλο που θέλετε και θα εμφανιστεί το αποτέλεσμα έτσι : ΜΑΤΖΕΝΤΑ
 • Αν πρόκειται να δημιουργήσετε μια σύνδεση σε η-ταχυδρομείο αντιγράψτε το κείμενο [mailto:livepedia@magenta.gr Live-Pedia.gr] και αντικαταστήστε όπου livepedia@magenta.gr με την η-διεύθυνση που επιθυμείτε, όπου Live-Pedia.gr με τον τίτλο που θέλετε και θα εμφανιστεί το αποτέλεσμα έτσι : Live-Pedia.gr

Μπορώ να χρησιμοποιήσω εντολές HTML για να μορφοποιήσω το κείμενο του λήμματος;

Ναι. Εκτός από την πλουσιότερη μορφοποίηση των λημμάτων, η χρήση εντολών HTML σας δίνει επιπλέον τη δυνατότητα να εισάγετε και έτοιμα μορφοποιημένα κείμενα βάσει της γλώσσας HTML χωρίς να είναι απαραίτητη άλλη ενδιάμεση επεξεργασία τους.

Πώς μπορώ να χαρακτηρίσω μία λέξη ή φράση ώστε να εμφανιστεί με έντονη γραφή (bold);

 • Επιλέξτε τη λέξη ή φράση και κάντε κλικ στο εικονίδιο Image:button_bold.png.
 • Πριν και μετά τη λέξη ή φράση τοποθετήστε τους χαρακτήρες '''.
 • Χρησιμοποιήστε εντολές της γλώσσα HTML, πριν τη λέξη ή φράση γράψτε <b> και στο τέλος γράψτε </b>.

Πώς θα γράψω μία λέξη ή φράση με πλάγια γραφή;

 • Επιλέξτε τη λέξη ή φράση και κάντε κλικ στο εικονίδιο Image:button_italic.png.
 • Πριν και μετά τη λέξη ή φράση τοποθετήστε τους χαρακτήρες ''.
 • Χρησιμοποιήστε εντολές της γλώσσα HTML, πριν τη λέξη ή φράση γράψτε <i> και στο τέλος γράψτε </i>.

Πώς θα δημιουργήσω τίτλους και υπότιτλους;

Όσο πιο ευανάγνωστο είναι ένα κείμενο τόσο αυξάνει τις πιθανότητές του να αναγνωσθεί. Πως όμως γίνεται ευανάγνωστο ένα κείμενο; Σε αυτή τη σελίδα και παρακάτω, παρουσιάζονται αρκετοί τρόποι για να πετύχετε αυτό το σκοπό. Ένας από αυτούς είναι η χρήση τίτλων και υπότιτλων. Έτσι, με μία ματιά, ο αναγνώστης μπορεί να πάρει την εικόνα της οργάνωσης του κειμένου, τις ενότητες και υποενότητες ουσιαστικά.

Επίσης, χρησιμοποιώντας τίτλους και υπότιτλους βοηθάτε την Live-Pedia.gr να δημιουργεί, εντελώς αυτόματα στη αρχή κάθε λήμματος, έναν πίνακα περιεχομένων ώστε ο αναγνώστης να μετακινείται γρήγορα στο σημείο που τον ενδιαφέρει, όπως σε αυτή τη σελίδα (δείτε την αρχή αυτής της σελίδας).

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όσα επίπεδα τίτλων και υπότιτλων επιθυμείτε:

 • <b>=<κείμενο τίτλου>=</b>. Είναι το πρώτο (υψηλότερο) επίπεδο τίτλων. Οποιοσδήποτε από τους επόμενους υπότιτλους ανήκει σε αυτόν, έως το σημείο που βρεθεί τίτλος του ίδιου (πρώτου) επιπέδου.
 • <b>==<κείμενο τίτλου>==</b>. Είναι το δεύτερο επίπεδο. Ανήκει πάντοτε σε τίτλο πρώτου επιπέδου (εάν υπάρχει) και οποιοσδήποτε από τους επόμενους υπότιτλους ανήκει σε αυτόν έως το σημείο που βρεθεί τίτλος του ίδιου (δεύτερου) επιπέδου. Επιλέγοντας μια λέξη ή φράση και κάνοντας κλικ στο εικονίδιο Image:button_headline.png αυτή αυτόματα μετατρέπεται σε τίτλο δεύτερου επιπέδου.

Με τον ίδιο τρόπο μπορείτε να δημιουργήσετε όσα επίπεδα υποτίτλων επιθυμείτε, απλά χρησιμοποιήστε τον αντίστοιχο αριθμό του χαρακτήρα '=' πριν και μετά τον (υπο)τίτλο.

Πώς θα δημιουργήσω μία λίστα με κουκκίδες;

Στην αρχή κάθε νέας γραμμής τοποθετήστε τον αστερίσκο ('*').

Για παράδειγμα γράψτε:

* πρώτη γραμμή με κουκκίδα...
* δεύτερη γραμμή με κουκκίδα...
** υποκατηγορία μετά την δεύτερη γραμμή με κουκκίδα...
* τρίτη γραμμή με κουκκίδα...

για να εμφανιστούν ως:

 • πρώτη γραμμή με κουκκίδα...
 • δεύτερη γραμμή με κουκκίδα...
  • υποκατηγορία μετά την δεύτερη γραμμή με κουκκίδα...
 • τρίτη γραμμή με κουκκίδα...

Πώς θα δημιουργήσω μία αριθμημένη λίστα;

Στην αρχή κάθε νέας γραμμής τοποθετήστε την δίεση ('#').

Για παράδειγμα γράψτε:

# πρώτη γραμμή με αρίθμηση...
# δεύτερη γραμμή με αρίθμηση...
## υποκατηγορία δεύτερης γραμμής με αρίθμηση...
# τρίτη γραμμή με αρίθμηση...

για να εμφανιστούν ως:

 1. πρώτη γραμμή με αρίθμηση...
 2. δεύτερη γραμμή με αρίθμηση...
  1. υποκατηγορία δεύτερης γραμμής με αρίθμηση...
 3. τρίτη γραμμή με αρίθμηση...

Πώς θα δημιουργήσω μία εσοχή(indent) ;

Στην αρχή κάθε νέας γραμμής τοποθετήστε την άνω και κάτω τελεία (:).

Για παράδειγμα γράψτε:

''Αυτή είναι μια κανονική γραμμή.''
:Πρώτη εσοχή.
::Μεγαλύτερη εσοχή.
:::Ακόμη μεγαλύτερη εσοχή.

και θα εμφανισθεί ως:

Αυτή είναι μια κανονική γραμμή.

Πρώτη εσοχή.
Μεγαλύτερη εσοχή.
Ακόμη μεγαλύτερη εσοχή.

Πώς θα προσθέσω την υπογραφή μου;

Ως μέλος της Live-Pedia.gr μπορείτε εκτός της ανάγνωσης λημμάτων να προσθέτετε νέα λήμματα ή να επεκτείνετε λήμματα που ήδη υπάρχουν σε αυτήν. Σε οποιοδήποτε σημείο, συνήθως στην αρχή ή στο τέλος, μπορείτε να εισάγετε την υπογραφή σας, το πλήρες όνομα που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας ως μέλους.

Για να το κάνετε αυτό απλώς γράψτε "~~~~" (ή κάντε κλικ στο εικονίδιο Image:Button_sig.png), και αυτό θα αντικατασταθεί αυτόματα, π.χ.:
--Panos 16:59, 3 Ιουλ. 2005 (EEST)

Πώς θα προσθέσω μία εικόνα;

Δείτε εικόνες

Πώς θα προσθέσω ήχο;

Δείτε ήχοι

Πώς θα προσθέσω έναν πίνακα;

Δείτε πίνακες

Πώς θα προσθέσω μία οριζόντια γραμμή;

 • Τοποθετήστε το δρομέα στο σημείο εισαγωγής της οριζόντιας γραμμής και κάντε κλικ στο εικονίδιο Image:button_hr.png.
 • Τοποθετήστε το δρομέα στο σημείο εισαγωγής της οριζόντιας γραμμής και γράψτε ---- (4 συνεχόμενες παύλες).

Πώς θα προσθέσω ένα πλαίσιο κειμένου;

Στην αρχή του κειμένου το οποίο επιθυμείτε να εμφανιστεί μέσα σε ένα πλαίσιο γράψτε

<blockquote style="background: white; border: 1px solid black; padding: 1em;"> και στο τέλος του προσθέστε </blockquote>

π.χ. γράψτε:

<blockquote style="background: white; border: 1px solid black; padding: 1em;"> Το κείμενο αυτό βρίσκεται μέσα σε πλαίσιο </blockquote>

για να εμφανιστεί ως:

Το κείμενο αυτό βρίσκεται μέσα σε πλαίσιο

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η εντολή blockquote παίρνει ως παράμετρο ένα στύλ (style) του οποίου οι παράμετροι background (φόντο), border (πλαίσιο) και padding (εσοχή κειμένου), δέχονται τιμές όπως φαίνεται στα παραδείγματα που ακολουθούν.

Πώς θα αλλάξω το χρώμα στο φόντο του πλαισίου κειμένου;

Αντικαταστήστε στο παραπάνω παράδειγμα την τιμή της παραμέτρου background από white σε μία από τις παρακάτω τιμές:

black #000000
silver #c0c0c0
maroon #800000
red #ff0000
navy #000080
blue #0000ff
purple #800080
fuchsia #ff00ff
green #008000
lime #00ff00
olive #808000
Yellow #ffff00
teal #008080
aqua #00ffff
gray #808080
white #ffffff

π.χ. αν γράψετε <blockquote style="background: Yellow; border: 1px solid black; padding: 1em;">Το κείμενο αυτό βρίσκεται μέσα σε πλαίσιο</blockquote>

θα εμφανισθεί ως

Το κείμενο αυτό βρίσκεται μέσα σε πλαίσιο


Πώς θα αλλάξω το πάχος του περιγράμματος του πλαισίου κειμένου;

Αντικαταστήστε στο παραπάνω παράδειγμα την τιμή της παραμέτρου border από 1px σε π.χ. 30px(pixel), αναλόγως με το πάχος της γραμμής που επιθυμείτε και το αποτέλεσμα θα εμφανισθεί όπως παρακάτω:

Το κείμενο αυτό βρίσκεται μέσα σε πλαίσιο


Πώς θα αλλάξω το χρώμα του περιγράμματος του πλαισίου κειμένου;

Αντικαταστήστε στο παραπάνω παράδειγμα την παράμετρο border από black σε π.χ. maroon και το αποτέλεσμα θα εμφανισθεί όπως παρακάτω:

Το κείμενο αυτό βρίσκεται μέσα σε πλαίσιο

Πώς θα αλλάξω την εσοχή του κειμένου μέσα στο πλαίσιο κειμένου;

Αντικαταστήστε στο παραπάνω παράδειγμα την τιμή της παραμέτρου padding από 1em σε π.χ. 8em και το αποτέλεσμα θα εμφανισθεί όπως παρακάτω:

Το κείμενο αυτό βρίσκεται μέσα σε πλαίσιο

Πώς θα αλλάξω το περίγραμμα του πλαισίου από συνεχή σε διακεκομένη γραμμή;

Μπορείτε να αλλάξετε την border παράμετρο από solid σε dotted και το αποτέλεσμα θα εμφανισθεί ως εξής:

Το κείμενο αυτό βρίσκεται μέσα σε πλαίσιο


Πώς θα εμφανίσω ένα πλαίσιο με διακεκομένη γραμμή γύρω από κείμενο;

Προσθέστε στην αρχή του κειμένου που θέλετε να συμπεριλάβετε μέσα σε πλαίσιο με διακεκομένη γραμμή:

<pre> και στο τέλος προσθέστε </pre>

και θα εμφανιστεί όπως παρακάτω:

==Τίτλος==

===Υπότιτλος===

====Υπο-υπότιτλος====

Προσέξτε ιδιαίτερα το παρακάτω παράδειγμα:

Ένας κενός χαρακτήρας στην αρχή της πρότασης δημιουργηθεί παρόμοιο αποτέλεσμα.
Το ίδιο κι σε αυτή την γραμμή.
Αν όμως το κείμενο της γραμμής είναι μεγάλο `χάνεται` στην δεξιά πλευρά της οθόνης και βγαίνει έξω από τον πίνακα. Λογικό είναι να μην βλέπετε ολόκληρο το κείμενο στην οθόνη σας λόγω της παρενέργειας αυτής.


ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αν επιχειρήσετε να μικρύνετε το πλάτος της σελίδας του φυλλομετρητή σας θα δείτε πως το πλαίσιο διακεκομμένης γραμμής δεν αναδιπλώνει το κείμενο όταν αυτό ξεπερνά το πλάτος της σελίδας. Αυτό σημαίνει πως η χρήση του διακεκομμένου πλαισίου ενδείκνυται μόνο στην περίπτωση που το κείμενο κάθε γραμμής είναι μικρό και είστε σίγουροι πως θα μπορεί να εμφανίζεται ολόκληρο.


Πώς μπορώ να χειριστώ τους πίνακες περιεχομένων;

Για κάθε λήμμα με περισσότερους από τρεις τίτλους/υπότιτλους, δημιουργείται αυτόματα ένας πίνακας περιεχομένων, εκτός κι αν:

 • Ένα μέλος της Live-Pedia.gr, στις ρυθμίσεις που επέλεξε έχει απενεργοποιήσει την αντίστοιχη επιλογή (Άλλες ρυθμίσεις).
 • Σε ένα λήμμα έχει προστεθεί η ειδική λέξη "__NOTOC__". Αντίθετα, εάν σε ένα λήμμα προστεθεί η ειδική λέξη "__FORCETOC__" ή "__TOC__", ο πίνακας περιεχομένων θα δημιουργηθεί ακόμα και εάν υπάρχουν λιγότεροι από τέσσερις τίτλοι/υπότιτλοι.

Ο πίνακας περιεχομένων τοποθετείται πριν από το κείμενο του λήμματος ή, στην περίπτωση χρήσης της ειδικής λέξης __TOC__, στην θέση του ειδικής αυτής λέξης.

ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ποιος είναι ο υπεύθυνος για την Live-Pedia.gr;

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ λειτουργεί με την ευθύνη τής κοινότητας, των μελών της. Η διαχείριση γίνεται από συγκεκριμένα πρόσωπα τα οποία χειρίζονται τη λειτουργία της και ρυθμίζουν ζητήματα στις σχέσεις με τρίτους.

Πώς μπορώ να συμμετάσχω πιο ενεργά στην ανάπτυξη της Live-Pedia.gr;

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό, συνδεθείτε και αρχίστε να γράφετε. Ζητήστε τη βοήθεια των διαχειριστών και των μελών. Αξιοποιήστε τις επιλογές στη στήλη αριστερά για την επικοινωνία σας με άλλα μέλη τής LivePedia.gr.
H LivePedia.gr είναι μια ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια που αναπτύσσεται χάρη στην εθελοντική προσπάθεια των χρηστών της.
Όλοι μπορούν να δημιουργήσουν νέα λήμματα ή να βελτιώσουν και να διορθώσουν λήμματα που ήδη υπάρχουν.

Ακολουθήστε τη LivePedia.gr στο Twitter


Προσωπικά εργαλεία
LivePedia στο iPhone
Χορηγός Φιλοξενίας Διακομιστή
*σημείωση
 • Εάν παρατηρήσετε κάποια διαφήμιση που δεν ταιριάζει εδώ, παρακαλούμε σημειώστε τη διεύθυνση στην οποία οδηγεί και ενημερώστε μας με email στο livepedia@gmail.com.